Verschil Tussen Windows 10 Home, Pro & Enterprise?

( Customer Service Team - فريق خدمة العملاء ) ES Windows اترك تعليق

Dan gewoon wachten tot eind lopende periode en dan ineens de 3 jaar doen. En daarna de game pass voor 1 euro omzetten en dan mogelijk 1x 12,05 extra betalen. Ik heb verder nu geen actieve xbox game pass.

We raden u echter aan back-ups te maken van uw bestanden voordat u de installatie uitvoert. Lees hier meer informatie over het maken van back-ups van pc-mappen via OneDrive. De gratis upgrade heeft geen specifieke einddatum voor systemen die in aanmerking komen.

Een Schermopname Maken Met Movavi Screen Recorder

Je krijgt gewoon de Windows Updates waardoor je computer veiliger is en je kunt ook aankopen doen in de Microsoft Store. De meeste inkomsten die Microsoft binnen krijgt voor Windows zijn van de computerfabrikanten zelf. Zij betalen voor elk computer die ze maken een licentie. Er is natuurlijk een hele goede reden waarom Microsoft Windows 10 gratis aanbiedt. Als je een computer uit de winkel koopt, dan is je Windows al geactiveerd.

  • Standaard is deze functionaliteit uitgeschakeld, maar zoals je ziet schakel je het met één muisklik in.
  • Je leest zo meteen verder wat de beperkingen zijn van de gratis versie vergeleken met de betaalde versie.
  • Bijvoorbeeld door aan te geven voor welke berichten je wel of niet wilt worden gewaarschuwd of wanneer wel of niet.

Je kunt er veel informatie over je bedrijf in kwijt. Voor deze app moet je niet alleen een account aanmaken, maar ook een eigen URL. Je hebt dus een eigen plekje op het internet met jouw uren. Daarna kun je bijvoorbeeld aangeven hoe de structuur van je organisatie in elkaar zit. Daardoor krijg je alleen de relevante informatie te zien. Dus zolang je driversol.com/nl/drivers/battery nog kan upgraden van geen abonnement of een lagere abonnement, is deze weg mogelijk.

Wachtwoord Herstellen

Typ jouw volledige e-mailadres in en klik op ‘Doorgaan’. Voer het wachtwoord van je e-mailaccount in en klik op ‘Aanmelden’ of op ‘Volgende’. Deselecteer vervolgens het vinkje bij ‘Outlook ook instellen op mijn telefoon’, klik op ‘Gereed’ en je bent… Klik vervolgens op ‘Office installeren’ en op ‘Premium-apps van Office’.

Ja, Windows 10 Pro is veiliger dan de voorgangers. Dat komt onder andere doordat Windows Defender regelmatig updates krijgt, zodat je beter beschermd wordt tegen cyberaanvallen. Lees hier meer over Windows 10 Pro en security. Combineer je Windows 10 Pro met het juiste device, dan zit het helemaal goed met je security.

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.